Marianne de Valck logo PMSkopie blauwMet het Adviesbureau Spelen en Speelgoed onderhoud ik al sinds 2008 een hechte band. Door me te verdiepen in het bedrijfsproces en het verdienmodel heb ik de site zo kunnen maken dat deze helpt bij het gestructureerd delen van informatie, integraal onderdeel is van de PR & Marketing en uiteraard een middel om omzet te genereren.

Voor hen ontwerp, bouw, verbeter, vernieuw en onderhoud ik de website. We zijn in die jaren via diverse iteraties gekomen van een eenvoudige statische site naar nu een site die is gebaseerd op een CMS waardoor de eigenaar van het bureau ook gewoon zelf haar blog kan schrijven en publiceren. Automatisch wordt dan ook een bericht op LinkedIn geplaatst.

 

Een aantal van de door Marianne geschreven boeken kunnen via de site gekocht kunnen worden. Daarvoor heb ik een webshop geïmplementeerd.
Uiteraard ontbreekt een gastenboek niet en kunnen bezoekers ook direct bij de blog-artikelen een waardering geven en/of commentaar toevoegen. Deze site wordt door hoog gewaardeerd door iedereen die zich bezig houdt met Spelen en Speelgoed: kinderleidsters, pedagogen, spel therapeuten enz.

 

Een zakelijke website is het visitekaartje van intenties waarin de doelgroepen zich moeten herkennen. Mijn intentie is om aandacht voor spelen te vragen bij veel verschillende doelgroepen.: Van ouders via kinderopvang naar pedagogen en werkers in openbare (speel)ruimte.

Daar ben ik goed in...maar van technische mogelijkheden waarmee ik deze groepen kan aanspreken heb ik geen verstand en heel eerlijk...wil ik ook geen verstand hebben.

Daar heb ik Jos Teunissen voor.
Hij heeft mijn volste vertrouwen en heeft bewezen dit waard te zijn. Hij geeft mij letterlijk en figuurlijk de ruimte te doen waar ik goed in ben.


Marianne de Valck
Adviesbureau Spelen en Speelgoed, Leusden

IMG 9738 web