Select your language

headerHospice Heuvelrug is een gecertificeerd "High Care" hospice en biedt een gastvrij verblijf aan ongeneeslijk zieke mensen met een beperkte levensverwachting, voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. Het hospice wil hen samen met hun naasten, een veilige en gastvrije plek bieden, waar zij zich zoveel mogelijk thuis voelen.

Hospice Heuvelrug is gevestigd in wooncentrum Heerewegen, en onderdeel van Warande. Het ligt in een bosrijke omgeving in Zeist.

Eind 2010 ben ik benaderd door een bestuurslid van de Hospice met de vraag of ik hun website zou kunnen moderniseren en in overleg met een vormgever, een hosting provider en een fotograaf aan zou kunnen passen aan de nieuwe huisstijl die een nieuw elan uitstraalt. Tevens moest het ook makkelijker worden om de artikelen op de site door redactieleden zelf te beheren, schrijven en bewerken. En tenslotte was er de wens om voor de drie verschillende groepen medewerkers en het bestuur een intranet te maken voor communicatie met hen over algemene Hospice zaken maar ook om informatie te delen over specifieke onderwerpen.

Begin 2011 heb ik hun toenmalige statische website omgezet naar een dynamische en responsive CMS omgeving en daar ook een intranet aan toegevoegd.
De samenwerking met een professionele vormgever en de mooie nieuwe foto's van Ellen's Fotogalerijen hebben ertoe bijgedragen dat de site inderdaad de gewenste huisstijl en moderne imago kreeg. 

Sinds die tijd verzorg ik voor de Hospice het onderhoud van de site zoals updates van het CMS, uitbreiden met nieuwe functionaliteit, maar ook content toevoegen/verwijderen en last but not least coaching voor de redactionele persoon. En ik werk nauw ssamen met de hosting provider om maximale beschikbaarheid te bewerkstelligen.

De website van Hospice Heuvelrug is een belangrijk venster naar de buitenwereld.
Jos Teunissen heeft op mijn verzoek de site eens flink onder handen genomen. Zowel wat de navigatie als de vorm betreft, heeft Jos een flink aantal verbeteringen doorgevoerd.
Van een statische html site is de vernieuwde website dynamisch geworden zodat het beheer van de inhoud door eigen medewerkers kan worden uitgevoerd.
De nieuwe website speelt nu een belangrijke rol in de relatie met onze stakeholders.

 

Aloys Ter Steege,

bestuurslid Stichting Hospice Heuvelrug

 IMG 2005v