Select your language

logo-inno-experts

Inno-Experts is een klein bedrijf met grote klanten en nog grotere ambities. Het is in 2009 opgericht door drs. ir. Harm Boomsma en prof. dr. ir. Jos Lichtenberg vanuit de overtuiging dat gebruikers van vastgoed nog veel beter bediend kunnen worden.
Ze richten zich niet op het ontwikkelen van vierkante meters maar op het creëren van toegevoegde waarde voor de gebruiker en diens business. Ze denken niet over huisvesting na voordat ze de ‘ins en outs’ van een organisatie kennen.
De dynamiek van een organisatie en de behoeften van de mensen vormen voor Inno-Experts de basis voor het bedenken van slimmere vastgoedoplossingen die leiden tot onvoorstelbare resultaten.

Ik heb gewerkt aan drie aspecten:

  • Verbeteren van de marketing boodschap en het ontwikkelen van nieuwe diensten dan wel verbeteren van bestaande diensten. Met name daar waar het de introductiie van Inno-Experts in de Corporate Real Estate afdelingen of functies betrof;
  • Acquisitie van corporate klanten;
  • Creatieve processen and spiegelen en mentoring.

Ook nadat deze opdracht is afgesloten, blijven we samen werken aan opdrachten. Een voorbeeld hiervan is onze gezamenlijke opdracht voor Kantoor vol Energie bij hun MVO koploper ANWB.