Select your language

logo

The International Toy Library Association (ITLA) geeft informatie over speel-o-theken en hun belang voor de gemeenschap, faciliteert de uitwisseling van ervaringen en ondersteunt collegiale toetsing tussen speel-o-theken over de hele wereld.
ITLA is opgericht in 1990 in Torino tijdens de 5e "International Conference of Toy Libraries". Het is opgezet met het doel om een permanente verbindingsstructuur te bieden aan speel-o-theken.

International Toy Library Conference

ITLA gelooft in het belang van netwerken en delen van informatie. Elke drie jaar is er een internationaal congres in één van de deelnemende landen.
"The International Toy Library Conference – The Netherlands 2017" is georganiseerd door een onafhankelijk team, met ondersteuning van de Nederlandse organisatie voor speel-o-theken: Vereniging Speelotheken Nederland (VSN). Het congres in Nederland zal de 14e International Toy Library Conference zijn.

Event webiste

Voor de Stichting ITLA-Congres Nederland 2017 heb ik vanwege tijdsdruk bij hen, in zeer korte tijd een website ontworpen en gebouwd. Deze website was het visitekaartje, informatie portaal en aanmeldlokatie voor het congres dat de stichting (met leden uit de Vereniging Speelotheken Nederland) organiseerde in mei 2017 namens de International Toy Library Association. De site was Engelstalig en bezoekers kwamen vanuit de hele wereld. De  reacties waren heel erg positief: de site werd hoog gewaardeerd door bezoekers en door de organisaties achter het congres.