Select your language

nhtv nl logofc

NHTV Breda (nu: Breda University of Applied Sciences) is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor internationaal hoger onderwijs met vier locaties in Breda, ruim 7.000 studenten uit meer dan 50 landen en bijna 700 medewerkers. NHTV biedt hoger onderwijs op het gebied van:

  • Games & Media
  • Hotel
  • Facility
  • Logistiek
  • Planologie & Verkeer
  • Toerisme & Vrije tijd

NHTV is sterk internationaal georiënteerd en ontwikkelt onderwijs en kennis vanuit de thema’s imagineering, cross-cultural understanding, social responsibility en ondernemerschap.

Docent en begeleider

Vanwege de unieke combinatie van kennis van bedrijfsprocessen en bedrijfssoftware met Corporate Real Estate en Facilities management heeft de NHTV mij gevraagd als docent Managament Information Systems (MIS) op de academies voor Hotel Management en Facilities Management.
De initiële opdracht was het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe BBA (Bachelor Business Administration) voor MIS. Deze is gestart in het cursusjaar 2014-2015 als onderdeel van het nieuwe Curriculum 2.0.
Daaropvolgend heb ik tot februari 2015 lesgegeven het vak MIS en begeleid studenten bij hun stages, opdrachten en afstuderen.

Externe Gecommitteerde

Aansluitend heeft de NHTV besloten om me voor een periode van 5+5 jaar te vragen als extern gecommitteerde. Dat houdt in dat ik als externe examinator één van de examinatoren ben bij het beoordelen van de afstudeeropdracht van de studenten aan de academie voor Facility Management.

 

Jos heeft vanaf september 2013 een uitstekende en “key” bijdrage geleverd bij de opzet van de 10 EC’s course “Management Information Systems” binnen ons curriculum. Zonder zijn kennis en “know how” op dit gebied was het niet mogelijk geweest dit binnen deze tijd en kwaliteit te realiseren. Naast zijn vakmanschap is Jos ook een bijzonder aimabele collega om mee te werken.

Wil Gooskens Programma Manager Academie Internationaal Real Estate & Facility Management NHTV Breda

 

mailbannerKG15 v2 nlmailbannerKG15 v2 toprated eng