Select your language

Het gezicht achter CRE & More is Jos Teunissen.

JT staand

Even Voorstellen:

Eind 2013 ben ik als zelfstandig professional begonnen. Als adviseur strategisch bedrijfshuisvestingsmanagement en interim manager bedrijfshuisvesting/facilitaire zaken. Verder heb ik ook een aantal klanten waarvoor ik meer op het ICT vlak werk, bijv. websites ontwerpen, maken en onderhouden.

Mijn meest recente werkervaring voor een werkgever is bij SAP (voorheen Sybase) in diverse EMEA management functies binnen afdelingen zoals, Financiën, Customer Services & Support, Consulting & Education en Sales. Vanaf  2005 tot en met 2013 ben ik verantwoordelijk geweest voor het real estate management en facilitair management binnen EMEA (25 kantoren in 14 landen) als director Real Estate & Facilities. In deze rol was ik verantwoordelijk voor onderhoud, transacties, werkplek concepten, portfolio management, huur herzieningen, vinden van nieuwe kantoorruimtes, huur onderhandelingen, projectmanagen van alle interne verhuizingen en managen van de kantoorinrichting.
Vanaf begin 2012 is daarbij gekomen de verantwoordelijkheid voor de integratie van alle EMEA kantoren van Sybase, Ariba en Success Factors met de SAP kantoren.
Ik werkte dagelijks samen met het bedrijfsmanagement, met de andere ondersteunende functies in de onderneming (HR, IT, Financiën, etc.) om een maximaal resultaat te leveren en onderhield de relatie met externe service bedrijven.
Ben ook een aantal jaren de management verantwoordelijke geweest van de vestiging Utrecht.
Ik hou van verandering en het werken in een multiculturele omgeving zoals bij SAP. Ik heb mijn kennis verbreed en verdiept (en ben vastbesloten te blijven leren) waardoor mijn waarde voor de onderneming waarvoor ik werkt steeds toeneemt. De twee laatste diploma's die ik heb behaald waren een Master Corporate Real Estate en een Bachelor Business Administration.
Door mijn werkverleden kan ik nu een unieke combinatie bieden van kennis en kunde op de gebieden Bedrijfskunde & algemeen management, ICT en Corporate Real Estate & Facilities.

Van 2009 tot en met 2014 ben ik bestuurslid geweest van het CoreNet Global Benelux chapter (*). Vanaf midden 2015 tot midden 2017 ben ik Secretaris van dat bestuur geweest. 

Als u meer over mijn achtergrond wilt weten, stuur ik u graag een uitgebreid CV. Vul het contact formulier in en vraag om een CV.

CRE Award

Ditzelfde CoreNet heeft mij in November 2013 uitgeroepen tot CRE Executive Benelux of the year. Citaat uit het persbericht:

"Teunissen is a leader in the global class of forward thinking corporate real estate executives", said CoreNet Global CEO Angela Cain."We are proud to bestow this honour."

(*)=CoreNet Global is een professionele organisatie van corporate real estate managers en werkplek professionals met meer dan 8.000 leden wereldwijd 

Presentaties

Ik presenteer ook regelmatig over actuele onderwerpen op congressen en workshops. Een overzicht van media en presentaties kunt u hier lezen. 

Contactgegevens

CRE & More is gevestigd:
Griffensteijnselaan 66
3703 AD Zeist
M 06-53806530
E  

CRE & More is ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nr. 59306076
BTW-identificatienummer: NL001363602B95
De algemene leveringsvoorwaarden zijn ook gedeponeerd bij de KVK Utrecht.