Banner_CRE_More_16_1900400-4x.jpg
Banner_CRE_More_1_1900400-4x.jpg
Banner_CRE_More_18_1900*400.jpg
Banner_CRE_More_28_1900400-4x.jpg
Banner_CRE_More_32_1900*400.jpg
Banner_CRE_More_17_1900400-4x.jpg
previous arrow
next arrow
Shadow
Image

Even voorstellen

Ik ben eind 2013 als zelfstandig professional CRE & MORE gestart .
Enkele van mijn opdrachtgevers zijn geweest:

  • BUAS (Breda University of Applied Science); verantwoordelijk voor het  opzetten van en lesgeven in een nieuw Curriculum voor MIS.
  • Inno Experts; verantwoordelijk voor de introductie van het bedrijf in het werkveld van Corporate Real Estate.
  • Enexis; verantwoordelijk als Programma Manager voor: updaten locatie beleid, nieuwbouw/verbouw/verhuizing van hun (regio-) kantoren, twee distributiecentra, een specialistische afdelingen en zoeken plus operationeel maken van een aantal locaties voor technische opleidingen en trainingen.
  • Stayokay Hostels; verantwoordelijk als interim technisch manager op de afdeling Gebouw Beheer & Onderhoud. 
    Mijn opdracht bevatte ook een onderdeel Programma Management waarbij ik mocht adviseren over procesverbeteringen en verbeteren van het multi-bouwprojectmanagement.

Voor CRE & More heb ik in loondienst gewerkt bij SAP (voorheen Sybase) in diverse EMEA management functies. Vanaf  2005 tot en met 2013 ben ik verantwoordelijk geweest voor het corporate real estate management en facilitair management binnen EMEA. In deze rol was ik verantwoordelijk voor onderhoud, transacties, werkplek concepten, portfolio management, huur herzieningen, vinden van nieuwe kantoorruimtes, huur onderhandelingen, projectmanagen van alle interne verhuizingen, managen van de kantoorinrichting en due dilligence bij acquisities

Ik houd van verandering en het werken in een multiculturele omgeving zoals bij SAP. Ik heb mijn kennis verbreed en verdiept (en ben vastbesloten te blijven leren) waardoor mijn waarde voor de onderneming waarvoor ik werk steeds toeneemt.

Door mijn werkverleden kan ik nu een unieke combinatie bieden van kennis en kunde op de gebieden: Bedrijfskunde, Algemeen management, ICT en Corporate Real Estate & Facilities.

Met vriendelijke groet,
Jos Teunissen

verbindingsbrug tussen WKZ en PMC

Vrijwilligerswerk

Naast mijn betaalde werkzaamheden heb ik altijd vrijwilligerswerk gedaan. Ik vind het namelijk belangrijk om terug te geven aan de maatschappij en mijn succes te delen.

Ronald McDonald Huis Utrecht

Sinds begin 2019 combineer ik mijn professionele ervaring met een bijdrage aan een bijzonder doel dat mijn passie is: Het Ronald McDonald Huis Utrecht. Dit is een plek waar ouders tijdelijk kunnen verblijven, waar zij dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. 
Een plek om even weg te zijn uit de ziekenhuisomgeving maar toch dichtbij genoeg om binnen een paar minuten bij het bed van hun kind te staan, in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis of in het Prinses Maxima Centrum.

Logo Huis UtrechtAls bestuurslid, verantwoordelijk voor het vastgoed en de facilitaire zaken, is mijn aandachtsgebied het onderhoud van het Huis en de huiskamers in de ziekenhuizen. Mijn belangrijkste taak is de zoektocht naar en de realisatie van, een nieuwe locatie waar tegelijkertijd een groter aantal gastenkamers en bijbehorende faciliteiten geïmplementeerd worden.
Zo creëer ik, samen met de andere bestuursleden en het management team, mogelijkheden voor het Ronald McDonald Huis om beter te voldoen aan de vraag om nog meer ouders, broertjes en zusjes een tijdelijk (t)huis te geven.

Zodoende helpt het Ronald McDonald Huis ook mee om de toekomstplannen van het UMC Utrecht op het USP (Utrecht Science Park) mogelijk te maken.

't Griftbosje

Ik ben enthousiast vrijwilliger van een lokaal buurtinitiatief "Stichting Buurtinitiatief het Griftbosje". In eerste instantie heb ik de website ontworpen, gebouwd en gehost. En in 2021 heb ik me ingezet voor het oprichten van een Stichting waarin ik ook penningmeester en (plaatsvervangend) secretaris ben geworden.   

't Griftbosje is een natuur, speel, ontdek en leer plek in de wijk Griffensteijn in Zeist. Een groep vrijwilligers heeft een overwoekerd parkeerterrein omgetoverd in een waardevol, bio-divers stukje groen in de buurt.
Het heeft in het bestaan sinds 2016 ook een sterke sociale functie gekregen waarbij we actief deelnemen aan allerlei (culturele en sociale) initiatieven. Eens per maand steken de vrijwilligers de handen uit de mouwen om het geheel te onderhouden en verder te ontwikkelen. En ad-hoc zijn er ook vaak klussen. Met behulp van sponsoren kunnen wij dit mooie werk blijven doen.

Wilt u meer over mijn achtergrond weten? Ik stuur u graag een uitgebreid CV.
Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met u op. 
Belt u liever? Mijn mobiel nummer is: 06-53806530